fredag 17. august 2012

En gang for alle

En gang for alle...  Bare litt morsomt ordspill som intro til bilder fra gangen i huset :-)Her er gangen.  Litt naken ennå, men jeg er ganske fornøyd.  Liker trappa veldig godt!  Oppgraderte til trapp med tette trinn, og fikk laget et lite kott under trappa.  Ikke store rommet under trappa, men veldig praktisk.  Jakker, sko og diverse har sine faste plasser inni kottet, og skåner gangen fra rot og kaos.

Digger lampa i taket.  Den ble kjøpt inn på salg hos Skeidar måneder før huset var ferdig, og passet perfekt i gangen den skulle bo i.


Lysekronen i trappegangen er jeg også fornøyd med.  Den skapte litt hodebry før den endelig kom opp, for her er det høyt under taket!!  Den kom endelig opp etter at en snill nabo hadde hørt at vi slet med å få den opp.  For plutselig en ettermiddag ringte det på døren, og naboen sto klar med en lang stige som han hadde polstret i begge ender, og tilbød sin hjelp.  Etter å ha stablet en masse bøker på ett av de nederste trinnene, greide vi å rigge opp stigen.  Jeg hadde hjertet i halsen mens han dinglet oppunder taket for å skru på plass lampen, og det gikk heldigvis bra.  Sånne fantastiske naboer finnes ikke over alt.  Kanskje det bare er slik, her på landet?

- Bjørg -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar