fredag 4. oktober 2013

Strikkekafé hos (morgrethe)

Denne uken har jeg vært på strikkekafé hos (morgrethe). Jeg var ikke alene, det må ha vært minst 40 strikkende damer i butikken denne kvelden.  Og det er lett å forstå hvorfor dette er et populært innslag.  Det må være den fineste garnbutikken jeg noen gang har vært i!!


Tradisjonen tro viste Grethe frem nyhetene siden sist. Nydelige farger og mønstre, til stor inspirasjon!


Se på denne damen, i nystrikket "Sinnasau-jakke".  Disse jakkene er jo bare såå kule!  En sånn har jeg lyst på også :-) Vi får se om det blir tid til et sånt prosjekt i løpet av vinteren....
Da gjesteboken kom til meg, var den kanskje halvveis i lokalet. I boken noteres navn og stedet man kommer fra. Den viste at mange har kjørt et stykke for å komme hit, både Hamar og Elverum sto oppført. Og jeg har hørt at det til og med har vært besøkende som har kommet helt fra Oslo for å være med på strikkekaféen her i Brumunddal. Imponerende! Men dog forståelig. Butikken er rene candy shop for en garnfrelst sjel :-)


Kan ikke forklare helt hva som er så spesielt med denne garnbutikken. Jeg tror det bare må oppleves, for det har noe med atmosfære å gjøre. Men vel verdt et besøk altså, enten man er ute etter nye håndarbeidsprosjekter eller innkjøp av interiørvarer.

Dette var min første strikkekafé hos (morgrethe), men det blir ikke den siste, for det var ordentlig koselig!!

- Bjørg -


4 kommentarer:

  1. Det hørtes veldig artig ut! Skulle ønske vi hadde en slik inspirerende garnbutikk med strikkekafé her også... Må vel ta en tur innom og la meg friste neste gang jeg er i nærheten av Brummundal ;)

    SvarSlett
  2. Helt enig i alt du har skrevet her, MorGrethe er den fineste garnbutikken som finnes.

    SvarSlett
  3. Eg bare begynner med strikking men strikkekafe høres spennene ut! kanskje vil finne strikkekafe i område:)

    SvarSlett