tirsdag 19. juni 2012

Starten på noe nytt

Tadaa!!!


Her er mitt nye hjem, i den nybygde tomannsboligen på Jessheim!  Riktignok har vi bodd her i to og en halv måned allerede, men vi er langt fra ferdig installerte.  Til tross for det føler vi oss veldig hjemme her, og både Mathilde, Benjamin og jeg har funnet oss godt til rette og stortrives i nye omgivelser!


Inne har det faktisk blitt et ordentlig hjem nå selv om mange prosjekter gjenstår der også.  Utendørs derimot er det meste uferdig.


Jeg gleder meg til å ta fatt på uteområdet.  Lage en hage.  Få gress, en ordentlig oppkjørsel, og med tid og stunder også en garasje. 


I mellomtiden får jeg bare sette pris på de ville blomstene i veikanten og se skjønnheten i dem i det minste :-)


I det minste er terrassen på plass slik at vi har en koselig liten krok å oppsøke utendørs.  Etter et par sykedager med feber og vond hals kom endelig energien krypende tilbake i ettermiddag, akkurat tidsnok til å kunne tusle ut på terrassen og nyte et par timer med sol etter dager og uker med regnvær.


Nå er det sengetid, så det ble bare en kort intro i kveld.  Lover å ta masse bilder som vil legges ut her i tiden fremover!! :-)

- Bjørg -

1 kommentar:

  1. Koselig uteplass. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg synes sofa ute er så fint. Deilig å legge seg nedpå i myke puter.

    SvarSlett